Ιουνίου 12, 2008

Η Ελληνική ομάδα

Μια μικρή παρουσίαση της ελληνικής ομάδας:

Βρούστης - Καραμανλής Μ.

Το πιο έμπειρό μας ζευγάρι ελέω Μίλτου. Παίζει κλασικό σύστημα ψευτο 2/1 με ελάχιστες συμβάσεις και βασίζεται στην κρίση του για τα δύσκολα χέρια.

Καραμανλής Φ. - Πρωτονοτάριος

Επικίνδυνες αποστολές Νο 3. Εχω την αίσθηση ότι θα κάνουν ένα καλό Πανευρωπαϊκό. Επίσης απολύτως φυσικό σύστημα και ολίγον αεροπορική νοοτροπία.

Καμινάρης - Μπόζεμπεργκ

Το βαρόμετρο της ομάδας. Εχουν δουλέψει αρκετά στο μεσοδιάστημα και πρέπει να πιάσουν την ευκαιρία απο τα μαλλιά. Πιο περίπλοκο το σύστημά τους, συνδυάζει το 2/1 με το Fantoni.

Σαν αρσενική Καλλιπάτειρα εις διπλούν, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Καραμανλής δεν θα έχει δύσκολο έργο όσον αφορά το κλίμα της ομάδας αλλά πρέπει να είναι προσεκτικός στις επιλογές σύνθεσης δίνοντας ακριβοδίκαια (θα βρίσκεται άλλωστε στο μικροσκόπιο της μπλογκόσφαιρας) ίσες ευκαιρίες στά ζευγάρια μας.

Δική μου συμβουλή, όσο κι αν ακούγεται τετριμμένη, είναι η προσήλωση και η συγκέντρωση πάση θυσία στο κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι δύσκολο, και όσοι έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν στις Εθνικές ομάδες το ξέρουν καλά, αλλά είναι σαφώς το ζητούμενο σε μια τόσο επίπονη σειρά αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: